"

Region 8 söker en Utbildningsstrateg

den 28 februari 2017 kl 15:01

Region 8 är en sammanslutning av inlandskommuner som syftar till att stärka kommunernas roll och utveckling såväl regionalt som nationellt och internationellt. Vi arbetar tillsammans i både strategiska och funktionella frågor. Kommuner som ingår är Arjeplog, Dorotea, Lycksele, Malå, Norsjö, Sorsele, Storuman, Vilhelmina och Åsele.

Är du en relationskapande person som trivs att arbeta med utbildningsfrågor? Är du en lagspelare som kan arbeta självständigt och som har det där extra drivet? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter
I rollen som utbildningsstrateg är du spindeln i nätet i många frågor och dina arbetsuppgifter spänner över ett brett fält. Du arbetar för att vi på bästa sätt samnyttjar ex. tjänster, pedagogisk personal och kompetens i våra kommuner. Du kommer att arbeta med utredningar, skrivelser, projekt kopplat till våra verksamheter, interna och externa kontakter och stadsbidrag. Du är med och utvecklar fjärrundervisningen och koordinerar de olika utbildningarna inom gymnasie- och vuxenutbildningen.
Vi sätter stort värde på din förmåga att ta initiativ och att kommunicera. Vi uppskattar att du är öppen, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du kommer att representera Region 8 i olika sammanhang. Det är därför viktigt att du känner dig bekväm i offentligheten och om du har erfarenhet av media är det ett stort plus.

Kvalifikationer
Du är en person med förmåga att prioritera och leverera under högt tryck och skiftande omständigheter. Du utvecklar och ser möjligheter i allt du gör och växlar obehindrat mellan de olika roller som ingår i ditt uppdrag. Du är en mycket god kommunikatör i tal och skrift med förmåga att skapa goda relationer. Bred erfarenhet från grundskola och gymnasieskola är ett krav, ledningsarbete och verksamhetsutveckling likaså. Du behöver ha en högskoleutbildning, gärna rektorsutbildning eller motsvarande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övriga krav
Trots att många möten hålls via webben, kommer resandet vara en del av din vardag. Därför förutsätter vi att du har B-körkort.

Arbetsort
Helst inom Region 8.

Anställningens omfattning
Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsad 3 år
Omfattning: Heltid

Lön
Månadslön

Ansökan
Ansök senast 31 mars 2017.
Referens R81703
Välkommen med din ansökan till: www.hrsupporten.se

Det går också bra att skicka ansökan till:

Ansökan/kontakt
Christer Staaf tel. 0940-142 76, epost: christer.staaf@vilhelmina.se
Barbro Åkesson tel. 0951-141 52, epost: barbro.akesson@storuman.se
Mikael Rombe tel. 0950-168 93, epost: mikael.rombe@edu.lycksele.se
Reinhold Näsström tel. 0941-141 05, epost: reinhold.näsström@asele.se

Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.