"

Åsele kommun söker Tillväxt- och utvecklingschef

den 3 mars 2017 kl 07:15

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Arbetsuppgifter
Du arbetar bl.a. med kommunens turism, fritid, föreningar och kultur samt är kontaktperson för destinations- och regionsarbete. Ditt ansvar är att utveckla och förbereda Dina verksamheter för framtiden genom att arbeta med övergripande utveckling och strategi. En viktig del av arbetet är att leda och utveckla Åseles största arrangemang, Åsele Marknad. Du är lyhörd och har lätt för att bygga nätverk men även initiera, förankra idéer, driva och genomföra projekt. Du är direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Utbildning inom samhälls-och turismutveckling eller liknade samt erfarenhet som chef med ekonomi- och personalansvar. Du har ett tydligt, engagerat och resultatinriktat ledarskap. Du ska vara trygg i Din chef- och ledarroll och har förmåga att stötta, inspirera och motivera medarbetare i såväl dagligt arbete som i utvecklingsarbete. Meriterande om Du har erfarenhet av ledande befattning inom offentlig förvaltning.

Personliga egenskaper
Du har lätt för att kommunicera på olika nivåer inom olika typer av organisationer för att bygga relationer, entusiasmera och skapa delaktighet för att uppnå resultat. Du är målfokuserad, handlingskraftig och tar Dig an arbetet med entusiasm. Rollen innebär även många kontaktytor vilket kräver att Du har god samarbetsförmåga och kan skapa förtroende, dialog och engagemang. Nytänkande och prestigelöshet är egenskaper som värderas högt. Vi kommer att lägga stor vikt vid Din personliga lämplighet för arbetet.

Omfattning
Tillsvidareanställning 100 %, provanställning 6 månader
Tillsättning sker enligt överenskommelse

Lön
Månadslön

Kontaktpersoner
Kommunchef Nils-Petter Grenholm tel. 0941-140 41
Tillväxt-och utvecklingschef Robert Borgén 0941-142 40, 070-271 59 32
Monika Roos facklig företrädare för Vision tel. 0941-140 46

Arbetsgivare
Åsele Kommun, Tillväxt- och utveckling, referens TU1704

Ansökan
Du är välkommen att så snart som möjligt skicka in din ansökan som ska bestå av Ditt CV och ett personligt brev innan 2017-04-02. Urvalsprocessen och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.