"

Åsele kommun söker Teknisk Ingenjör

den 13 oktober 2017 kl 06:45

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Arbetsbeskrivning
Åsele kommun söker en Teknisk Ingenjör som bör vara engagerad och en driftig person som ska arbeta med kommunens fastigheter, drift-/underhåll. Även arbeta med en stor variation av ärenden, ex. bostadsanpassningar, utredningar, utarbetande av rutiner, avtalsfrågor mm. Du ska följa upp att besiktning av besiktningspliktiga anläggningar genomförs, viss ekonomisk planering, uppföljning, arbete med kontroll, drift och underhållsplanering. Fakturahantering och fakturering kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Verksamhetens uppgifter är att ge medborgare och övriga verksamheter service inom områdena, fastigheter, underhåll av anläggningar och byggnader.

Kvalifikationer
Du har en akademisk utbildning, gärna civilingenjör eller har motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat inom eller mot någon myndighet och är bekväm att hantera lagstiftning. Genom att uppdraget innebär arbete med bl.a. skadestånd, avtal, klagomålshantering, upphandlingar krävs en grundläggande kunskap om dels att utrycka sig sakligt, dels kunskap om relevant regelverk. En god svenska i tal och skrift förutsätts.

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du som person är noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo under vissa perioder. Arbetet kräver också att man kan arbeta enligt uppsatta mål samt att man är självständig, därför är det viktigt att du som person är ansvarstagande för att din arbetsuppgift ska bli klar i tid samt att du är resultatinriktad.

Omfattning
Tillsvidareanställning heltid 100 %, provanställning 6 månader
Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön

Arbetsgivare
Åsele Kommun
Ref. TEKN1708

Kontaktperson
Britt-Inger Odén, Personalchef, tel. 0941-140 54

Facklig kontaktperson
Monika Roos, 0941-140 46 facklig företrädare för Vision

Ansökan
Du är välkommen att så snart som möjligt skicka in din ansökan som ska bestå av ditt CV och ett personligt brev innan 2017-12-31.
Ansök via www.hrsupporten.se


Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.