"

Åsele Kommun och Åselehus söker fastighetsskötare

den 14 maj 2018 kl 12:56

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Åselehus
Åselehus är en stiftelse som äger och förvaltar bostadshus med ca 260 lägenheter, omfattande ca 20 000 m2 inrymda i sedvanliga hyreshus, radhus, tvåfamiljshus och parhus. Företaget äger och förvaltar också fastigheter som innehåller lokaler för stor del av servicen i Åsele.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel såsom reparationer och löpande underhåll i lägenheter och i allmänna utrymmen.

Ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation. Hos oss får du arbeta i en dynamisk verksamhet med värderingarna i centrum och med fokus på att ständigt utveckla det goda boendet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning inom fastighet på gymnasienivå eller motsvarande. Vi söker också dig som kan visa upp kunskaper och/eller erfarenheter på likvärdig nivå.

Arbetet innebär att man arbetar nära hyresgästerna och är vårt ansikte utåt.
Vi lägger därför stor vikt vid den sociala kompetensen. Du skall ha förmåga att kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare förutsätter vi att du känner till och delar våra värderingar och att ditt agerande gentemot hyresgäster och entreprenörer utgår ifrån dem. Noggrannhet, ansvarskänsla och nyfikenhet på ny teknik är viktiga egenskaper för att kunna fullgöra uppdraget och leverera med hög kvalité.

B-körkort samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare

Omfattning
Heltid tillsvidareanställning, eventuell provanställning.
Tillträde snarast.

Lön
Månadslön

Kontaktperson
Marcus Helletun Teknisk Chef, tel. 0941-140 38
Jessica Oderstål, förvaltare, tel. 0941-142 20
Jutta Schöne facklig företrädare för Kommunal tel. 010-4429669

Ansökan
Du är välkommen att så snart som möjligt skicka in din ansökan som ska bestå av ditt CV och ett personligt brev innan 2017-06-05.
Ansök via länken http://hrsupporten-se.loopiasecure.com/asele.php