Åsele kommun söker Enhetschef

den 27 april 2017 kl 06:51

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Åsele kommun söker Enhetschef inom Äldre-och handikappomsorgen

Arbetsuppgifter
Som Enhetschef leder och driver du utvecklingen framåt och ansvarar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. En viktig del i ditt arbete är att formulera och förmedla verksamhetens mål genom att skapa delaktighet, samsyn och vidareutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig utbildning och erfarenhet, gärna med arbetsledning. Du har förmåga att hantera ekonomi samt fördel om du har erfarenhet inom äldreomsorg. Du bör ha vana av att ta ansvar, fatta beslut, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga och IT vana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B körkort krävs.

Din profil
Du är kreativ, engagerad och en modig ledare som kan inspirera och motivera dina medarbetare mot goda resultat. Du har en förmåga att skapa delaktighet och kunna ge uppmuntran. Vi förutsätter att du har god datavana.

Omfattning
Heltid 100 %, provanställning 6 månader som kan leda till en tillsvidareanställning.
Tillträde enligt överenskommelse

Lön
Månadslön

Kontaktpersoner
Eva-Lena Johansson , 0941- 140 14, Socialchef
Monika Roos, 0941-140 46, facklig företrädare för Vision

Arbetsgivare
Åsele Kommun

Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-05-31

Referens
Socenh1705

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.