"

Åsele kommun söker Socialsekreterare

den 21 augusti 2017 kl 15:13

Vi har närhet till medmänniskor, service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en mindre förvaltning med nära kontakt med klienter, arbetskamrater och andra samarbetspartners. Vi är en socialtjänst under utveckling vilket innebär att du har stora möjligheter att forma ditt arbete tillsammans med dina kollegor.

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare arbetar du aktivt med att hitta lösningar för familjer, barn och ungdomar. Vi utreder behov av stöd och skydd, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutade insatser. I tjänsten förekommer myndighetsutövning med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande arbetsklimat med stora möjligheter att påverka. Vi har kontinuerlig handledning, flexibel arbetstid och friskvård på betald arbetstid. Möjlighet finns att delvis arbeta hemifrån. Vid behov, hjälper vi till med boende.

Kvalifikationer
Socionomutbildning. Du behöver vara initiativrik, utåtriktad, ha god kommunikations-, motivations- och samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Du skriver och dokumenterar på ett bra och tydligt sätt.
Kunskap i BBIC och verksamhetsprogrammet ProCapita är meriterande.
Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet samt förmåga att samarbeta.
B-körkort är ett krav.

Intervjuer och eventuell anställning kan komma att ske innan ansökningstiden löper ut.

Omfattning
Heltid tillsvidare
Tillträde enligt överenskommelse

Lön
Månadslön, ange löneanspråk i ansökan

Kontaktpersoner
Helene Ejergård Ahlqvist 0941-141 49, Tf. IFO chef
Birgitta Forsberg Reinegren 0941-140 52, facklig företrädare för VISION

Arbetsgivare
Åsele kommun, Sociala avdelningen, 919 85 Åsele

Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-10-01
Referens: Socsekr1708

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.