"

Åsele kommun söker Socialsekreterare - sommarvikariat

den 1 februari 2017 kl 08:37

Vi har närhet till medmänniskor, service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Under sommaren söker individ- och familjeomsorgen förstärkning av socialsekreterare. Vi har ett gott arbetsklimat som präglas av positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet.

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare arbetar du aktivt med att hitta lösningar för familjer, barn och ungdomar. Vi utreder behov av stöd och skydd, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutade insatser. I tjänsten förekommer myndighetsutövning med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande arbetsklimat med stora möjligheter att påverka. Vi har kontinuerlig handledning, flexibel arbetstid och friskvård på betald arbetstid.

Kvalifikationer
Vi önskar att du är socionom eller socionomstudent i slutskedet av din utbildning med ett stort engagemang. Du behöver vara initiativrik, utåtriktad, ha god kommunikations-, motivations- och samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Du skriver och dokumenterar på ett bra och tydligt sätt. Kunskap i BBIC och verksamhetsprogrammet ProCapita är meriterande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet samt förmåga att samarbeta.
Körkort inget krav

Omfattning
Heltid visstid juni - augusti
Tillträde enligt överenskommelse

Lön
Månadslön, ange löneanspråk i ansökan

Kontaktpersoner
Eva-Lena Johansson 0941-140 14, Socialchef
Helene Ejergård Ahlqvist 0941-141 49, Tf. IFO chef
Monica Roos 0941-140 46, facklig företrädare för Vision
Eva Söderqvist 0941-240 17, facklig företrädare för SSR

Arbetsgivare
Åsele kommun, Sociala avdelningen, 919 85 Åsele

Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-02-28
Referens: Socsekr1702S

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.