"

Åsele kommun söker Servicemedarbetare till Kulturhuset

den 9 maj 2017 kl 08:47

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Arbetsuppgifter
Vi på Kulturhuset har serviceanda och lagarbete i fokus. Du kommer att vara ett av ansiktena utåt och din viktigaste uppgift är kontakten med gästerna och besökarna. I din roll ingår att leverera en god service av hög kvalité.
Som servicemedarbetare kommer du att ha hand om Kulturhusets samtliga konferensrum, kök och övriga utrymmen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Att ansvara för att alla utrymmen är rena och prydliga
- Ställa i ordning/möblering av konferensrum och besöksytor
- Beställa och duka fram fika, luncher eller annan cateringmat

Kvalifikationer
Du ska ha en känsla för vad det innebär att ge god service. Du bör ha social kompetens samt ett trevligt och utåtriktat förhållningssätt. Vidare har du en god förmåga att ta egna initiativ, arbeta självständigt och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Har du arbetat med arrangemang som traditionella mötesanläggningar erbjuder, och/eller med konferenser ser vi det som meriterande. Som person är du stabil, strukturerad, självgående och stresstålig och tycker det är roligt att arbeta i ett högt tempo. Arbetet är schemalagt och innefattar även arbete på obekväm arbetstid. Du bör kunna hantera Word, mejl- och kalenderprogram samt ha till viss del teknisk kompetens. Du får gärna ha en gymnasial utbildning inom Hotell och restaurang eller motsvarande.

Omfattning
Heltid 100 %, provanställning 6 månader som kan leda till en tillsvidareanställning.
Tillträde enligt överenskommelse

Lön
Månadslön

Arbetsgivare
Åsele Kommun, Tillväxt och utveckling

Kontaktpersoner
Gunilla Andersson 0941-142 30 Arbetsledare Kulturhuset
Annelie Grahn 0941-140 25 facklig representant för Kommunal

Ref.ToU1706

Ansökan
Du är välkommen att så snart som möjligt skicka in din ansökan som ska bestå av ditt CV och ett personligt brev innan 2017-06-04. Urvalsprocessen och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansök via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.