"

Åsele kommun söker Undersköterska

den 11 maj 2017 kl 07:45

Åsele kommun söker Undersköterska till äldreboendet Duvan i Fredrika

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär bl.a. hjälp/stöd med personlig omvårdnad, medicinutdelning, måltider, inköp, tvätt och städ. Tjänstgöring sker enligt schema med dagar, kvällar och helger.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är undersköterska och har omvårdnadsutbildning. En förutsättning är att du har ett genuint intresse av arbete med äldre. Tidigare erfarenhet från äldreomsorg är meriterande. Som person ser vi gärna att du är flexibel på så sätt att du kan ställa om och prioritera efter rådande förutsättningar. Ett krav är att du har ett mycket gott bemötande mot våra brukare, samt en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är lyhörd för den enskildes behov och har en empatisk förmåga. Dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter, samt att kunna kommunicera väl i tal och skrift. Vissa hemtjänstinsatser kan komma att ingå i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Körkort B

Omfattning
Deltid 70,14 %, provanställning 6 månader som kan leda till en tillsvidareanställning.
Tillträde 2017-07-01 eller enligt överenskommelse

Lön
Månadslön

Kontaktpersoner
Agneta Haraldsson 0941-141 57, enhetschef Duvan
Maritha Desén 0941-140 25, facklig företrädare för kommunal

Arbetsgivare
Åsele Kommun, sociala avdelningen

Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-06-15. Ansökningarna kommer att hanteras löpande under ansökningstiden, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Referens SocD1705

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.