"

Åsele kommun söker Teknisk chef

den 29 augusti 2017 kl 07:22

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Arbetsbeskrivning
Åsele kommun söker en Teknisk chef som ska hjälpa oss utveckla kommunens tekniska verksamhet. Som chef för tekniska verksamheten har du det övergripande ansvaret för att verksamheten leds och utvecklas enligt kommunens målsättningar. Du ingår i kommunledningsgruppen och är direkt underställd Kommunchefen och därmed har du en viktig roll i det kommunövergripande arbetet.

Verksamhetens uppgifter är att ge medborgare och övriga verksamheter service inom områdena, fastigheter, underhåll av anläggningar och byggnader, vatten och avloppsfrågor, avfallshantering, gator, trafiksäkerhet och parker.

Det krävs att du som Teknisk chef har en mycket god helhetssyn på verksamheten och att du är väl insatt i de frågor som behandlas inom avdelningen. Rollen innebär även att i varierande konstellationer arbeta med övriga verksamheter samt göra utredningar och utarbeta underlag för politiska beslut.

Kvalifikationer
Du har en akademisk utbildning, gärna civilingenjör eller har motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Som person är du en bra ledare som är drivande och samtidigt engagerad, fattar tydliga beslut samt tar ansvar för åtgärder inom verksamheten och din personal. Du håller dig uppdaterad och arbetar strategisk för att utveckla kommunen mot framtida visioner och mål.

Omfattning
Tillsvidareanställning heltid 100 %, provanställning 6 månader
Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön

Arbetsgivare
Åsele Kommun, Internservice
Ref. TEK1708

Kontaktpersoner
Nils-Petter Grenholm, Kommunchef, tel. 0941-140 41
Britt-Inger Odén, Personalchef, 0941-140 54

Facklig kontaktperson
Monika Roos, 0941-140 46 facklig företrädare för Vision

Ansökan
Du är välkommen att så snart som möjligt skicka in din ansökan som ska bestå av ditt CV och ett personligt brev innan 2017-09-17. Ansök via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.