"

Åsele kommun söker Lärare ma/no år 7-9

den 16 augusti 2017 kl 09:08

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet

Barn- och utbildning söker

Lärare MA/NO år 7-9

Arbetsuppgifter
Undervisning i grundskola. Tillsammans med ditt arbetslag arbetar du för att eleverna utvecklas utifrån sina behov och förutsättningar. Du har ett stort engagemang i dina elever och är väl medveten om skolans uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation. Du har förmåga att planera målinriktad undervisning utifrån skolans styrdokument. För att inspirera och leda eleverna på bästa sätt ser vi att du har ett tydligt ledarskap och god kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen krävs också en god samarbetsförmåga samt att du är strukturerad och inte rädd att ta egna initiativ.

Omfattning
Heltid 100 %, provanställning 6 månader som kan leda till en tillsvidareanställning.
Tillträde 2017-08-16 eller enligt överenskommelse

Lön
Månadslön

Kontaktperson
Reinhold Näsström, skolchef 0941-14105
Susanne Sjölund, rektor 0941-14103

Arbetsgivare
Åsele Kommun, Åsele Centralskola

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Ange ref.nr. BOU1704

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se

Inför rekryteringsarbetet har Åsele kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med media säljare, rekryteringssajter och liknande.