"

Åsele kommun söker Förskollärare/fritidspedagog

den 25 september 2017 kl 09:21

Åsele kommun söker Leg. förskollärare/fritidspedagog Fredrika

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Vi söker en vikarierande leg. förskollärare/lärare mot fritidshem i Fredrika på förskolan Snödroppen. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att gå över till en tillsvidare anställning under året 2018.

Arbetsuppgifter
Arbete i en kombinerad grupp med förskole-, och fritidshemsbarn 1-13 år.
Vi betonar vikten av att bemöta varandra på ett positivt och förtroendefullt sätt. Tillsammans med ditt arbetslag arbetar du för att barnen utvecklas utifrån sina behov och förutsättningar. Du har ett stort engagemang i dina barn och är väl medveten om förskolans/fritidshemmets uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation som förskollärare eller lärare mot fritidshem. Du har förmåga att planera målinriktad undervisning utifrån förskolans/fritidshemmets styrdokument. För att inspirera och leda barnen på bästa sätt ser vi att du har ett tydligt ledarskap och god kommunikationsförmåga.
För att lyckas i rollen krävs också god samarbetsförmåga samt att du är strukturerad och inte rädd att ta egna initiativ.

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.

Varaktighet/Arbetstid
Heltid
Visstid 6 mån eller mer
Tillträde enligt överenskommelse

Arbetsgivare
Åsele kommun

Postadress
Viskavägen 11
91993 FREDRIKA

Lön
Månadslön

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2017-10-17
Ange referens: BOU 1705

Kontaktpersoner
Förskolechef/Rektor Yvonne Nordlander, 0941-141 04

Fackliga kontaktpersoner
Lärarförbundet Ann-Kristin Jansson, 076-845 13 33
Britt-Inger Molander, 0943-101 06