"

Åsele kommun söker Administrativ assistent

den 17 oktober 2017 kl 13:46

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Åsele kommun söker
Administrativ assistent 75% till Socialtjänstens hela verksamhetsområde samt 25% myndighetsutövning inom Individ- och familjeomsorg.

Arbetsuppgifter
Som administrativ assistent är du verksamhetens administrativa stöd. Du arbetar med faktureringsunderlag för maxtaxan inom äldre- och handikappomsorg, administratör av verksamhetssystem, nämndadministrativa uppgifter, statistik, arkiv och gallring, faktura- och posthantering. Du möter besökare i reception, telefon och personliga möten. För myndighetsutövning tillkommer ärendehantering till viss del inom ekonomist bistånd, utredning för dödsboanmälan samt inom verksamhetens tobak- och alkoholtillsyn.

Kvalifikationer
Du har som lägst gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms vara lämplig för befattningen. Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och har arbetat i en serviceinriktad roll. Det är meriterande med erfarenhet av arbete från offentlig verksamhet. Du har vana att arbeta i Officepaketet och meriterande om du har arbetat i olika datasystem bl.a. Procapita. Du talar och skriver svenska och engelska. Du har även god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Övrigt
Vi söker dig som har goda administrativa kunskaper, är serviceinriktad, effektiv och noggrann. Du är strukturerad, tar ansvar för dina uppgifter och duktig på att planera och organisera ditt arbete. Du kan prioritera och har förmåga att arbeta med flera saker samtidigt. Du har lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor. Som person är du kommunikativ, tillmötesgående och har ett bra samarbete. Din styrka ligger i din administrativa förmåga i kombination med att du trivs med att ge god service.

Omfattning
Heltid 100 %, provanställning 6 månader som kan leda till en tillsvidareanställning.
Tillträde enligt överenskommelse. Urvalsarbetet kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Lön
Månadslön

Kontaktpersoner
Eva-Lena Johansson 0941-140 14, Socialchef
Monika Roos 0941-140 46, facklig företrädare för VISION

Arbetsgivare
Åsele Kommun, Sociala avdelningen

Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-10-31

Referens
Socadm1710

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.