"

Åsele kommun söker IT- tekniker

den 22 december 2017 kl 09:46

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Åsele kommuns IT avdelning söker en IT- tekniker. Vi ansvarar för driften av IT-miljöerna
hos våra verksamheter.

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att befinna dig i en andra linje support för att analysera, felsöka och lösa komplexa ärenden. Du kommer vara delaktig i drift och utveckling av kommunens centrala IT-system, våra kunders verksamhetssystem och arbetsplatser. I dina arbetsuppgifter ingår även en del av första linjens support och lösa ärenden av enklare karaktär.

Arbetet är varierande och du kommer att få möta många olika typer av problemställningar som gör att vi söker dig som har god servicekänsla, god social kompetens samt förmåga både till självständigt arbete och teamarbete. Vi söker dig som är van att ta egna initiativ och har förmåga att förstå och lösa problem. Som person är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten och har ett stort intresse för IT, människor och teknik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning med inriktning IT- teknik samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har stor erfarenhet av Windows OS, Windows Server, Active Directory samt inom IP nätverk och kringutrustning.

Vi arbetar i ett nära team, stor vikt läggs vid socialkompetens.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Körkort behörighet B är ett krav.

Omfattning
Heltid 100 %, provanställning 6 månader som kan leda till en tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön

Arbetsgivare
Åsele Kommun, It avdelningen

Kontaktperson
Martin Göransson, 0941-140 23, Samordnare IT
Arne Pettersson, 0941-142 26, IT- tekniker
Monika Roos, 0941-140 46, facklig företrädare för Vision.

Ref.IT1801

Ansökan
Du är välkommen att så snart som möjligt skicka in din ansökan som ska bestå av ditt CV och ett personligt brev innan 2018-01-31. Ansök via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.