"

Lyst Kundtjänst söker Kundtjänstmedarbetare

den 22 maj 2018 kl 10:15

Lycksele, Storumans och Åsele kommuner ligger i Lapplands inland. Vi erbjuder växlande årstider och goda möjligheter till friluftsliv och bra boende. Tack vare goda kommunikationsmöjligheter kan du ta del av städers puls när du så önskar och samtidigt leva nära naturen.

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som strävar efter mångfald och jämn könsfördelning i vår organisation. Vår värdegrund bygger på etik och respekt, med ledord som ärlighet, rollfördelning, information och tillgänglighet. Genom samarbete, utbildning och ny teknik samt kompetenta och engagerade medarbetare bygger vi för framtiden. Tillsammans är våra ledare och medarbetare en del av helheten för att ge god service till våra medborgare.

Lycksele, Storumans och Åsele kommuner har en gemensam nämnd Samverkansnämnden LYST med syfte att utveckla samarbete inom olika områden. I LYST-nämndens område ingår bland annat kundtjänst och gemensam telefoni.

Vi tycker att det är självklart att alla våra medborgare ska få en god service med positivt bemötande i sin första kontakt med kommunen. Därför söker vi nu en kundtjänstmedarbetare i Åsele.

OM JOBBET
Som kundtjänstmedarbetare är du organisationens ansikte utåt, du tar emot samtal, meddelanden, lämnar enklare information och handlägger ärenden. Du ansvarar också för bemanning av receptionen och att vägleda besökare i förvaltningshuset. I arbetet ingår olika administrativa sysslor, bland annat inom ekonomi. Det finns möjlighet till utveckling inom olika administrativa områden.

OM DIG
Vi söker dig som är utåtriktad och har en god känsla för service och kundbemötande. Du har mycket god förmåga i svenska, både i tal och skrift och du kan samtala på engelska. Det är meriterande om du behärskar någon av de samiska varieteterna. Du trivs med att arbeta självständigt, är engagerad, och kan anpassa dig utifrån verksamhetens behov. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med telefoni/kundtjänst och är utbildad eller har erfarenhet av arbete inom administration. Du är intresserad av ny teknik, ska vara kunnig i Word och Excel och ha erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg, ärendehanteringssystem, ekonomisystem eller motsvarande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

KRAV
B-körkort

OM OSS
LYST-kundtjänst är ett av LYST-nämndens samarbetsområden. Lycksele är värdkommun för LYST-nämnden och medarbetarna i LYST-kundtjänst tillhör Lycksele kommuns organisation. Arbetslaget består av 9 personer med placering i Lycksele, Storuman, Tärnaby och Åsele. LYST-kundtjänst har utvecklats från att vara en traditionell växel till att tillhandahålla en bred service i första kontakt med kommunerna. Du erbjuds ett arbete där inringande och besökare formar din dag och där kundtjänstmedarbetarens uppgift är, att bemöta och hjälpa våra kunder i möjligaste mån. Utifrån Åsele kommuns behov av stöd inom det administrativa arbetet anpassas arbetsuppgifterna efter dina erfarenheter.

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tills vidare, provanställning tillämpas
Omfattning: 75-100%
Tillträde. 1 september eller enligt överenskommelse
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, vänligen ange löneanspråk

ÖVRIGT
Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Inom detta område arbetar flest kvinnor, därför hoppas vi att även män söker tjänsten. Vi hoppas även att du som har en annan kulturell bakgrund söker jobbet, för vi tror att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.

Varaktighet/Arbetstid
Heltid
Tillsvidare

Arbetsgivare
LYST Kundtjänst

Lön
Månadslön
Vi tillämpar individuell lönesättning, vänligen ange löneanspråk

Postadress
Åsele kommun
91985 ÅSELE

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2018-06-15
Ange referens: 1/2018
Du är välkommen att så snart som möjligt skicka in din ansökan till HR Support

Kontaktperson
Enhetschef Marie Ahlqvist, 0950-166 26

Facklig kontaktperson
Företrädare för Vision Linda Jonsson, 0950-166 00