Välkommen till Åsele kommun

 • Åsele kommun söker Socialsekreterare

  Vi har närhet till medmänniskor, service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.
 • Åsele kommun söker Socialsekreterare

  Åsele kommun söker Socialsekreterare för ensamkommande barn/ungdomar

  Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

 • Åsele kommun söker Lärare ma/no år 7-9

  Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet
 • Konsumentvägledaren informerar

  Här finns lite information och nyheter från konsumentvägledaren.
 • Tunnbrödsmässa

  Välkommen till årets tunnbrödsmässa på Kulturhuset i Åsele den 2 och 3:e september kl.10.00-16.00

  Kom och köp-o provsmaka tunnbröd, handla bakredskap och en massa andra fina produkter.
  Lyssna på föreläsning, få tips  av kocken Jonas Svedin vad man kan göra av tunnbröd, barnaktiviteter.

  Fikaförsäljning
 • Konsumentvägledaren informerar

  Se upp med kreditkortsfakturan

  Om du inte ändrat beloppet på din kreditkortsfaktura kan du hamna i en ofrivillig avbetalning, med räntekostnader som följd. Flera stora banker har inte totalskulden, utan lägsta avbetalningsbelopp förifyllt när du ska betala din kreditkortsfaktura.