Välkommen till Åsele kommun

 • Anmälan till högskoleprovet hösten -17 har öppnat

  Att skriva högskoleprovet ökar dina chanser att bli antagen på högskole- och universitetsutbildningar.

  Anmälan för höstens prov är nu öppen fram till 1 september. Årets provdatum är 21 oktober.
 • Simhallen informerar

  Bassängerna är stängda tillsvidare.
  Bastu och dusch öppnar v. 35 ordinarie kvällstid.
 • Åsele kommun söker Socialsekreterare

  Vi har närhet till medmänniskor, service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.
 • Åsele kommun söker Socialsekreterare

  Åsele kommun söker Socialsekreterare för ensamkommande barn/ungdomar

  Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

 • Åsele kommun söker Lärare ma/no år 7-9

  Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet
 • Konsumentvägledaren informerar

  Här finns lite information och nyheter från konsumentvägledaren.