"

Omsorg och stöd

Alla människor kan någon gång i livet behöva stöd och hjälp för att klara av vardagen. Här kan du läsa om den stöd och service som Åsele kommun kan erbjuda sina innevånare.

Det kan handla om hjälp och rådgivning vid konflikter i familjen, ekonomiska svårigheter, oro för barn och ungdomar eller andra sociala problem.
Här kan du få information och hjälp med beställning av färdtjänst, faderskapserkännande, avgifter, fakturor och mycket annat.

Du kan även hitta information angående -- blomkrans-w178.jpg

 • Handikappomsorg
 • Individ- och familjeomsorg
 • Äldreomsorg

Nyheter

 • Åsele på 5:e plats av landets 290 kommuner

  Socialstyrelsen har gjort en undersökning hur våra gäster på särskilt boende upplever maten och måltidsmiljön. Åsele hamnar på 5:e plats av landets 290 kommuner!
  Vi i köket bockar och tackar för utmärkelsen och fortsätter sträva efter att våra gäster ska få en trivsam och god stund vid måltiderna vart man än är i livet. Vi vet att maten gör stor skillnad och jobbar mycket med att laga så stor del som möjligt från grunden. Konsistens, färg, form och naturligtvis smaken är viktig när vi skapar måltiden. Roligt är också att vi till viss del kan servera lokalproducerad mat som kommer från den egna bygden.
 • Föräldrastödet informerar

  Det är inte alltid lätt att vara tonårsförälder...
 • Påskmeny 2017

  Påsk Menyn till våra boenden 2017.

  Vi i köket vill passa på att önska alla våra gäster en Glad Påsk!

  Följ Åseles produktionskök på Instagram @kostverksamhetenasele där vi visar lite om vårt dagliga arbete.