"

Välkommen till Åsele kommun

 • Föreläsning på biblioteket

  Välkommen till Åsele bibliotek på föreläsning av författaren Laila Carlander till boken ”Våra älskade trädgårdsrum i norr”.

  Tisdagen den 20/2 kl. 18.30.

  Arrangörer ABF och Biblioteket
 • Ny Teknisk Ingenjör

  Åsele kommun har anställt en ny Teknisk ingenjör, Sylvia van Rienderhoff - van den Eijnde.  Sylvia flyttade till Åsele 2017 som en del i Hollandsprojektet, i Holland arbetade Sylvia 15 år som byggnadsingenjör med inriktning mot skötsel av fastigheter.
  Sylvia började sin tjänst den 5:e februari

  Välkommen till oss Sylvia.
 • Ny räddningschef i Åsele

  Åsele kommun har anställt en ny Räddningschef, Conny Sandström. Han kommer från Åsele och har tidigare varit anställd hos oss. Conny kommer att vara på plats på sin nya tjänst i mitten av mars månad.

  Välkommen åter till oss Conny.

  Vi tackar Jonas Hahlin för hans insatser och önskar honom lycka till i Lycksele kommun.
 • Åsele kommun söker Semestervikarier inom ÄHO inför sommaren 2018

  Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.
 • Läs-OS på biblioteket

  Anmäl dig och ta chansen att vinna
 • Digital anslagstavla

  Enligt den nya kommunallagen ska alla kommuner i Sverige anslå sina justerade protokoll digitalt. Det kommer från och med 1 Januari 2018 att göras på den kommunala hemsidan. Nu hittar ni justerade protokoll, kungörelsen och tillkännagivanden direkt på hemsidan. Vår digitala anslagstavla finns i kolumnen till höger på startsidan. Den fysiska anslagstavlan kommer inte längre att användas.
 • Nu har vi slagit upp dörrarna till Åsele Kommuns nya digitala servicecenter eRum!

  Här kan du få hjälp med att skaffa e-legitimation, surfa på internet eller använda någon av alla e-tjänster som finns hos kommuner och myndigheter idag.  Det digitala servicecentret blir ett hjälpmedel för både ung och gammal som känner sig osäker i den digitala världen