Har du viljan att hjälpa till och rädda liv?

Vi behöver rekrytera fler deltidsbrandmän i Åsele kommun. Som deltidsbrandman får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Förutom att rädda liv och göra skillnad i samhället ingår du i en gemenskap hos Räddningstjänsten i Åsele, får en värdefull utbildning med regelbunden övning och får ett rejält tillskott i hushållskassan.

Arbetsuppgifter
Arbete som deltidsbrandman inom Åsele eller Fredrika räddningstjänst med arbetsuppgifter som sträcker sig över ett brett område. Fokus ligger på att hjälpa andra som hamnat i svårigheter i samband med olyckor av olika typer. Läs mer om vad det innebär att vara deltidsbrandman.

Kvalifikationer
För att vara behörig för anställning ska du vara boende och arbetande inom anspänningsområdet för respektive station, tidsaspekten är inom 5 minuter. Det betyder att man inom den tiden skall vara ombytt och klar på stationen för att kunna åka iväg till en olycksplats.

Lägst B-körkort, men helst även C-körkort, vilket är meriterande. Man ska annars vara beredd på att uppgradera till C-körkortsbehörighet.

God fysisk förmåga och simkunnighet krävs för att klara av arbetet.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna, som samarbetsvilja, lojalitet, social kompetens, praktiskt handlag och förmåga till anpassning vid olika arbetsförhållanden.

Arbetsprov på löpmatta (250 w) samt en läkarundersökning är ett krav vid ansökan.

Observera att tillstånd från huvudarbetsgivaren krävs för att erhålla anställning.

Mer information lämnar vi gärna på tel. 0941-14033, 0941-14094.
Facklig företrädare Yngve Lindberg, 070–5627303.

Posta din ansökan till: Räddningstjänsten Åsele 919 85 Åsele.
Eller maila: administrativa@asele.se märk med ”Brandman”

Senast uppdaterad den 15 september 2020

Translate the website with Google translate.