Sportlov på hemmaplan

Sportlov på hemmaplan. Här har vi samlat lite tips på saker att göra på ett smittsäkert sätt. Årets sportlov är inte lika innehållsrikt som vanligt, men det finns ändå en hel del roligt att välja mellan.

Åslia – har öppet måndag – fredag kl. 11.00-15.00.  Det kommer att finnas en liftvakt samt ett nytt kösystem för att förhindra trängsel. Skidstugan är helt stängd!

ElljusspårTa en tur med längdskidorna vid skidstadion eller uppe på Åslia. Åk på älven i dagsljus, men var noga med att kolla hur isen är innan du åker!

Isbanansom är utanför ishallen är öppen och fri att åka på så länge isen är okej. Återställ puckar och mål efter att ni åkt färdigt.

Norrlandsoperan - Up North Live Workshop med Sara

Under v.10 guidar workshopledaren Sara Barkholt Nilsson dig genom olika stilar och kör live kl. 15.15 – 16.15.

Måndag 8 mars – Old School Hip Hop
Tisdag 9 mars – House
Onsdag 10 mars – Commercial Hip Hop

Workshoparna är kostnadsfria och passar både ungdomar och vuxna. Du behöver inte anmäla dig men först till kvarn på de 300 platser som finns gäller. Läs mer på www.norrlandsoperan.se.

Pokemon Go –  Pokémon Go är ett platsbaserat spel med förstärkt verklighet som utvecklats av Niantic och utgivet av Niantic för IOS samt Android. Spelet släpptes i juli 2016 och låter spelare fånga, strida och träna virtuella Pokémon som dyker upp ute i den riktiga världen med hjälp av smartphonens GPS och kamera. Runt om i vår kommun finns det massor med Pokemons att fånga 😊

Visa digital föreställning - Kurt och Kio

När publiken inte kan komma till teatern får teatern komma hem till publiken och bygga kojor i vardagsrummet!

14 mars kl. 15.00 bjuder Teater Tre in till en digital föreställning av Kurt och Kio. Ni får en länk med inloggningsuppgifter och teatern kommer hem till er i vardagsrummet! Biljetterna kostar 120 kr per hushåll och finns att köpa här:

https://kulturbiljetter.se/evenemang/4860/kurt-och-kio-digital-föreställning-3-6-år

Kurt och Kio (3-6 år)

Kurt och Kio har tråkigt. Det finns ingenting att göra. Kio tror att en koja kanske kan lösa problemet. Men var ska de hitta den? I jakten på den perfekta kojan ger de sig ut på ett oväntat äventyr i vardagsrummet.

"DERAS KOJOR GÖR VÄRLDEN STÖRRE."- DN

För mer information eller frågor om denna eller andra föreställningar - Teater Tre 08-6690060 / info@teatertre.se/ http://www.teatertre.se

 

 

Senast uppdaterad den 6 mars 2021

Translate the website with Google translate.