Vill ditt barn sälja majblommor?

Majblomman är Sveriges största barnhjälpsorganisation.

Vi hoppas att just DITT BARN vill hjälpa andra barn i Åsele genom att sälja Majblommor 2022.  Att sälja majblommor är roligt, lärorikt, viktigt och enkelt. Att sälja majblommor är också ett kul sätt att tjäna ihop egna pengar.

De som säljer majblommor är riktiga hjältar, tycker Majblommeföreningen. De som säljer majblommor kommer att vara med i en individuell utlottning av priser efter avslutad försäljning.

I år kan ditt barn sälja majblommor på två olika sätt:

  1. Fysisk försäljning från den traditionella gröna väskan och försäljning med personlig webbshop.

  2. Endast försäljning med personlig webbshop. Denna startas i samband med din registrering i appen. Blommorna skickas direkt till köparna från Majblommans lager och du hanterar inga fysiska majblommor. Du laddar ner Majblommans app och registrerar gruppkoden samt ditt för- och efternamn för att logga in. Koden är: CSLBQV

Fysisk försäljning av majblommor ska redovisas efter den första maj. Redovisningen sker enkelt i Majblommans app. Sista datum för redovisning är den 13 maj. Om ditt barn endast har sålt via webbshop behövs ingen redovisning eftersom hen inte hanterat fysiska majblommor.

Majblommans första försäljningsdag är fredag 1 april och väskorna kommer att lämnas ut på skolan den dagen till de som vill sälja med den gröna väskan.

Förtjänsten utbetalas via Swish. Det telefonnummer som barnets förtjänst ska swishas till måste registreras i Majblommans app senast den 13 maj.

Johanna Dahlberg 070-2557958
Anna Axberg 070-2720961

Klicka här för att skriva ut ett blad till ditt barn. Årskurs mellan 4-6.

Mer information på majblomman.se

2022 års majblomma

2022 års majblomma är gräddvit med en gul prick i mitten. Den är formgiven av Oskar Björklund som är 10 år och kommer ifrån Spånga. Såhär förklarar Oskar själv hur han tänkte när han designade blomman:

– Jag tänkte bara på ett stekt ägg när jag gjorde den! Sedan kom vi på att ägg påminner om Majblomman, organisationen alltså. Majblomman är som ett skyddande skal för barn som behöver det.

Senast uppdaterad den 29 mars 2022

Translate the website with Google translate.