Nu är Hälsans Väg invigd!

Stort tack till alla som kom på invigningen av Hälsans Väg 22/5 – vilken dag det blev! Strålande sol och hela 89 deltagare från 88 till 2 år. Här kan ni se bilder från dagen.

Grattis till de 14 vinnarna som har dragits i lotteriet!

För de som inte hade möjlighet att komma förbi under invigningen finns möjligheten kvar även framöver. Skyltarna kommer att sitta kvar och kan nyttjas när som helst under dygnet. Du kan välja om du vill starta vid Simhallen eller vid Lappvallen. Vägen snöröjs under vintern och har belysning.  

Info om Hälsans Väg 
En sträcka på 650 meter 
12 skyltar “Puls och styrka” 
8 skyltar “Rörelse för alla” 

Puls och styrka kan jämföras med cirkelträning. Konceptet består av 12 skyltar som tränar kroppens alla muskelgrupper. Varje skylt erbjuder en övning för barn och en liknande i två olika nivåer för vuxna. Övningarna riktar sig till alla åldrar, från de yngsta till de äldsta. Alla övningar kan ses på film som nås via en QR-kod. 

I Rörelse för alla får du ta del av övningar som passar både den som sitter och den som står. 8 skyltar med funktionell träning. På varje skylt finns två övningar - en med sittande övningar och en för stående. Övningarna tränar igenom hela kroppen men innehåller inga hopp eller markliggande rörelser. Rundan är tillgänglighetsanpassad för rullstolar. Alla övningar kan ses på film som nås via en QR-kod. 

Senast uppdaterad den 30 maj 2024

Translate the website with Google translate.