Rädda barnen

Hej alla viktiga vuxna, Här kommer information om vår kostnadsfria digitala föreläsning NÄTSMART! ”Till alla viktiga vuxna runt om kring barn i hela Västerbotten”. När/tid: 28/5 kl 12.00-13.00 eller 29/5 kl 18.00-19.00

Rädda Barnen, Friends och Umeåpolis bjuder in alla viktiga vuxna till digitalföreläsning om Nätsmart.

I föreläsningen går vi igenom viktiga aspekter för att skapa trygghet till våra barn på nätet. Vi behöver öka medvetenheten och kunskapen om grooming, mobbing, nätvåld, sexuellövergrepp och andra extremt kränkande handlingar som våra kan barn utsättas för på nätet.

Många vårdnadshavare och viktiga vuxna vill veta mer, önskar få mer stöd och information. Därför har vi på Rädda Barnen tagit fram denna föreläsning tillsammans med Umeåpolis och Friends som är finansierad av LF Västerbotten, för att hjälpa dig som behöver stöd och kunskap i att stötta, vägleda och för att ställa lagom krav på barnen.

Det är aldrig barns ansvar att stoppa övergrepp, barn behöver modiga vuxna!


Anmälan:


Alla anmäler sig via QR kod eller länk som ni finner i affischen, sista anmälningsdag är 24/5–2024.
Länk till föreläsningen skickas dagen innan till er mejladress.
Hur kan just du hjälpa oss sprida informationen om föreläsningen NÄTSMART i Västerbotten?

1. Vidarebefordra bifogat affisch till alla era kollegor, kamrater och anställda.
2. Skriv ut Nätsmart affischen och häng den på in/utgångar, anslagstavlor, informations väggar mm.
3. Dela affischen - digitalt på de plattform som ni har kontakt med vårdnadshavare, exempelvis Unikum samt dela affischen på sociala medier.
4. Boka in APT, föräldramöte, föräldrar forum eller annan form av samverkansmöten och anmäl er till att gemensamt delta på föreläsningen.
5. Prata om Nätsmart! Fler vuxna behöver bli medvetna om att det finns stöd,vägledning och information att inhämta från oss.


Vid frågor och funderingar, eller för att boka en större grupp till föreläsningarna tveka inte att kontakta mig. Kontaktuppgifter ser ni här nedan.
Låt oss tillsammans göra våld pratbart i Västerbotten!

Senast uppdaterad den 7 maj 2024

Translate the website with Google translate.