Jobba i Åsele

Åsele är en liten kommun med ett mycket aktivt näringsliv med företag fördelade på en mängd olika branscher. 309 företag är verksamma i Åsele.

Åsele Näringslivsstiftelse

Åsele Näringslivsstiftelse (ÅNS) arbetar aktivt för att underlätta för nya och etablerade företag inom kommungränsen. Vi tycker att det är viktigt att uppmuntra entreprenörskap, innovationer och hjälpa företag som behöver råd och stöd.

I Åsele finns även tillgång till Lärcentrum, en studieplats för vuxenstuderande där man kan få vägledning och hjälp med högre utbildning, distansstudier och uppdragsutbildningar.

Klicka här för att läsa mer om Näringslivet

 

Åsele Kommun

Åseles kommun är områdets största arbetsgivare. Många av de yrken som finns samlade hos oss har att göra med kontakt med invånarna. Det kan vara arbete inom skola, vård och omsorg. I vårt uppdrag ligger också att se till att ge god samhällservice även inom områden som rör till exempel miljö och teknik.

Vi har en stor bredd på olika tjänster. Tillsammans tar vi hand om invånarnas vardag, ser till att den fungerar och tillsammans utvecklar vi Åsele. Välkommen att söka jobb på Åsele kommun.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss på Åsele Kommun?

Som medarbetare på Åsele kommun har du möjlighet att få en meningsfull vardag på och utanför jobbet. Du kommer att göra skillnad för Åsele kommuns medborgare när du underlättar deras vardag genom att ge god service. Vi vill att det ska vara högt i tak, välkomnande och vara en prestigelös kultur på våra arbetsplatser. Hos oss utvecklas du utifrån dina förutsättningar och kommunens utmaningar. Läs mer om våra olika verksamhetsområden, vad de har för uppdrag och tjänster:

  • Tekniska
  • Socialtjänsten
  • Fritid, turism och kultur
  • Barn och utbildning
  • Miljö och bygg
  • Administrativa/intern service (ekonomi, löner, IT, kommunikation, kansli)

Klicka här för att läsa mer om Åsele Kommun som arbetsgivare

Translate the website with Google translate.