Åselebanketten 2020

Åselebanketten - den årliga stora festen då Åseles näringsliv samlas för att ha det riktigt roligt, fira och mingla tillsammans - fick som mycket annat ställas in på grund av den rådande pandemin.

De här företagen var de som stack ut under 2020 och gjorde extra bra ifrån sig:

Årets Nyföretagare

Mays Fotvård

Motiveringen lyder: Företaget har från start arbetat aktivt med att bygga sitt varumärke och lagt tonvikt på nöjda kunder. Med sin höga kvalitet i utförandet gagnar Mays fotvård Åsele genom att bidra med att utöka utbudet inom medicinsk fotvård med sin fantastiskt fina service.

 

Årets Hållbarhetsföretag 

Bäckströms Åkeri

Motiveringen lyder: Ett företag som är ett strålande exempel på hur en hållbar affärsstrategi kan ge positiva effekter på både affären och samhället. Företaget har under lång tid visat fina resultat och en stabil grund för långsiktig och hållbar verksamhet.

 

Årets Tillväxtföretag

North Grade 

Motiveringen lyder: Företaget som har omsorg för alla detaljer visar år efter år att de håller måttet och står upp mot de krav kunderna har. Med en bra omsättning expanderar företaget, nyanställer och har sunda finanser. 

 

Årets Företag

Lapplandstransport AB

Motiveringen lyder: Johan Olofsson, Daniel Carlsson och Jessica Olofsson driver framgångsrikt företaget Lapplandstransport AB. Tack vare god service och hög ambitionsnivå löser trion den, för oss andra företagare i Åsele, så viktiga logistikhanteringen. Man gör det dessutom med imponerande lönsamhet. 

 

Om Åselebanketten:

Åselebanketten är Åseles största nätverksträff där syftet är att hylla företagarna i Åsele. Utmärkelser delas ut för att motivera, inspirera och belöna företagsamma företag som förverkligar sina visioner och verksamheter i Åsele. Arrangörer är Företagarna och Åseles Näringslivsstiftelse. 

Translate the website with Google translate.