Föreningsregister

Åsele kommun är en mycket föreningstät kommun. Våra föreningar är viktiga och berikar vår bygd med fritidsaktiviteter. Många av oss som bor i kommunen är aktiva inom någon eller flera föreningar. Till dig är intresserad av att gå med i en förening: tveka inte att höra av dig!

Klicka här för att se föreningsregistret med kontaktuppgifter.

 

Viktig information till föreningar!

Kom ihåg att meddela oss på fritid-, turism- och kulturförvaltningen om förändringar i föreningen skett, om kontaktpersoner byts ut eller om föreningen läggs ner. Detta för att föreningsregistret ska vara aktuellt och bestå av verksamma föreningar. Tack för att du hjälper till att hålla informationen uppdaterad.

Skicka uppdateringar via e-post till: anja.georgsson@asele.se

 

GDPR

I samband med att dataskyddslagen GDPR, trädde i kraft 25 maj 2018 var vi tvungna att få ett skriftligt svar och samtycke till att lägga ut de kontaktuppgifter som vi har till er föreningar. Vi gjorde ett mejlutskick till kontaktpersoner för varje förening med förfrågan om föreningen ville vara kvar i det publika registret här på webbplatsen. Dessutom ringde vi de vars telefonnummer fanns angivna om vi inte fick respons på mejlet. Om vi trots allt inte fick tag på någon var vi således tvungna att ta bort föreningen från listan.

Om er förening inte syns i föreningsregistret, men fortfarande är aktiv så mejla uppgifter till: anja.georgsson@asele.se, 0941-14090

 

 

Translate the website with Google translate.